Malzemeler
- 3 yemek kaşığı toz Tarhana
- 1 Çorba Kaşığı Salça
- 1 Çorba Kaşığı Tereyağı
- 1 Çay Kaşığı Nane
- Tuz
- 1 Çay Kaşığı Kırmızı biber
Yemeğin Tarifi
- 1 çorba kaşığı tereyağı tencereye alıp, eritin. 1 çorba kaşığı salçayı tencereye ekleyip yağda kızdırın. 5 su bardağı suyu ilave edin. Başka bir kabın içinde de, 1 su bardağı suya, tarhanayı ekleyip karıştırın.
- Kaynamakta olan tencerenin içine bu karışımı ilave edin. 15-20 dakika pişirin. 1 çay kaşığı nane ve 1 çay kaşığı kırmızıbiber ilave edip servis yapın.
- Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder