Malzemeler:
2 su bardağı irmik
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çorba kaşığı tereyağ
Hazırlanışı:
İrmiği geniş bir tencerede sıvıyağ ve tereyağı ile rengi koyulaşana kadar kavuruyoruz.
Şekeri ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
Su ve süt suyunu çekene kadar pişiriyoruz
2 su bardağı irmik
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çorba kaşığı tereyağ
Hazırlanışı:
İrmiği geniş bir tencerede sıvıyağ ve tereyağı ile rengi koyulaşana kadar kavuruyoruz.
Şekeri ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
Su ve süt suyunu çekene kadar pişiriyoruz
Afiyet Olsun...:)
YanıtlaSilçok güzel denedimm :)
YanıtlaSilAfiyet olsun :))
Sil